piercingbutik och jobb


Ja.. Låten ovan är otroligt, jävla bra och bandet också.

Dagen idag har varit en kort dag i skolan, sedan stan med Sanna och Emma. Det var skitkul och mysigt! Vi vandrade i butiker och jag fastnade i en piercingbutik/studio eller vad man ska kalla det och stod och dregglade över alla fina piercingar och töjningar. Ja, jag vill töja mitt ena öra en liiiten bit - skulle vara så jäkla snyggt! Dock skulle min kära fader döda mig, haha. Skulle vilja (skrev nästan vela haha, har skapat någon sådan ovana) ha en svart, 6mm tunnel i det örat där jag inte har industrialen. HOT!

Gissa vem som fick ett litet jobberbjudande av sin kära moder förresten?! WOHO jo jag! Ska följa med och jobba i två dagar med mamma när hon håller en kurs... i något dataprogram. Ska lära mig det och hjälpa nybörjarna (gamlingar haha) och gissa vad jag får i lön? Jo denna fina nedanför! Har dregglat över den ett tag nu och mamma fick mig på kroken direkt när hon berättade att jag kunde få den om jag följde med henne och jobbade. WOHO!


Hörs senare, kram kram!

The Notebook

Har precis tittat på The Notebook för första gången, herre min jävlar vilken... mäktig film! Har alltid trott att den är överskattad osv, men gud den var underbar. Fällde... några (host) tårar under några scener i filmen. Okej jag erkänner, grät som en liten unge. 

This was me during the movie, ungefär:
Cry David Tennant Pictures, Images and Photos

Nej, nu ska jag sova och ingenting mer, haha. Min rygg är död efter dagens träning så det ska bli skönt att lägga sig i sängen och titta lite på vänner innan jag somnar. 

Vi hörs, kram!

otroligt social

Hola! Denna söndag har faktiskt varit riktigt mysig. Ingen söndagsångest alls faktiskt (lite wow-faktor på det). Vaknade vid tio och vid tolv stack jag till gymmet. Jäkligt skönt att träna idag, sedan har det verkligen bara varit jättesoft. Åkte med pappa till Allum också, han skulle köpa något och jag hade inget att göra. Sedan har jag bara suttit vid datorn och snackat med trevliga Amanda. Mycket socialt om man frågar mig!

Just nu babblar vi om allt och inget - verkligen. Allt från ögonbryn till miljontals människor som man svalt eller något. Och nu läser hon FFML, herre gud hahaha.

Visst är hon söt denna underbara midnattskväll?

PUSS PÅ DIG AMANDA!

Kram på er andra också!

no matter how many times, I still can't get enough

De senaste dagarna har det verkligen inte hänt något vettigt i mitt liv. Därav har jag inte vetat vad jag ska skriva här i bloggen. Någon fotoinspiration har jag inte heller haft eftersom vädret varit skit. 

Idag har det inte hänt så mycket, dock hade vi volleyboll-turnering i skolan idag! Har faktiskt börjat tycka att gymnastiken är rolig, ett under när det gäller mig, haha. Våra två matcher vi spelade gick ju... bra. Första förlorade vi med 7 - 48 (eller något, missar alltid med en poäng hit eller dit) men vi vann faktiskt den andra matchen! Dock var vi så dåliga att vi fick gå hem, så vi slapp titta på finalen och resterande matcher, inte helt fel n_n

Sitter och bläddrar igenom mina tusentals mappar på datorn också förresten, är så jäkla glad över att jag faktiskt sorterar alla mina bilder i mappar efter datum, år och vad de innehåller! Tittade igenom mina bilder från Pier Pressure (en festival i Göteborg) och tänkte dela med mig av några få bilder! Det var en otroligt dag, dock verkar det inte som att det kommer bli Pier Pressure iår... har inte hänt något med deras hemsida och jag har inte hittat någon information på att det kommer vara en i år också. Dock ska jag troligen på Sweden Rock (och kanske Metaltown, dock är det minimal chans)! Längtar dit och längtar efter konserter! 

Anyway, here comes some pics! 

(För er som inte vet så är det Jared Leto, 30 Seconds To Mars och Hayley Williams, Paramore)

Tror ni jag svävade lite på rosa moln den kvällen eller? En underbar dag var det!

Nu har jag inget mer att säga, vi får se när vi hörs igen. Kram!

guitars

Hej there! Har varit hos Andréa nu i helgen och det har varit rätt dött annars från min sida. Vi har kollat på The Final Destination 2 & 3 (som har gjort mig förövrigt asparanoid) och fan vad bra de var! 

Har inte så mycket vettiga saker att skriva här känner jag.. Men jag är en typisk gitarrtjej som googlar på gitarrer, kollar gitarrcovers och spelar dagligen själv. Så jag tänkte dela med av några få videos på olika (GRYMMA) gitarrcovers!










Får se när det kommer ett annat inlägg upp, kram!

WHITE/BLUE

Vaknade idag av att fina Sanna ringde och väckte mig, haha. Försov mig och missade första lektionen, sedan hade vi en halv lektion och en hel. Kändes lite onödigt att ta mig till skolan med det var väl helt ok. När jag kom hem så sprang jag ut med kameran. Vädret är u-n-d-e-r-b-a-r-t! 





That's all for me, kram.

cravings

Ligger i sängen med fulaste NO-boken ever (och tråkigaste fyi). Det enda som är intressant med läxan är hörseln. Men nä, ska inte tråka ut er med min läxa. Tänkte smita in här och dela med mig av mina kära tonårs-cravings denna underbara (host) kväll.

- Jag vill töja mitt öra (kommer aldrig hända här hemma typ, men jag ska övertala mamma och pappa på något jävla sätt!)
- Jag vill tatuera mig (18 here I come!)
- Jag vill kunna flytande tyska (jobbar på det)
- Jag vill se TH live igen
- Jag vill (och ber på mina bara knän) att TH ska komma till Comet iår

Well, några cravings denna fina (eh) kväll som sagt! Detta blir ett bildlöst inlägg för jag skriver från telefonen och man kan inte ladda upp bild via hemsidan (DAMP).

Kram på er.

your eyes, your eyes / I can see in your eyes

Hello alla! Hms.. Ja, gick upp vid halv tio idag (!!!), fixade mig och segade i någon timma. Sedan bestämde jag mig för att åka till stan en snabbis och köpa lite nödvändiga saker (hms..). Satt på bussen och läste min TH-bok (Tokio Hotel - So laut du kannst!) som är på tyska och allt. Sitter med fett flin på läpparna när jag läser, skojar inte! Blir så jäkla stolt (boken är från 2005).

Köpte i alla fall ett par nya träningsshorts, något puder, sminkborttagning och nytt smycke till örat! De hade min storlek på uVx tack och lov. Barbarella hade tydligen inte min storlek längre av någon jäkla anledning men jag hittade tillslut en någorlunda snygg piercing! Ville egentligen ha en dödskalle på den, men det fick bli någon skruvvariant för de hade inget annat.


Your eyes, your eyes.
I can see in your eyes, your eyes.
You make me wanna die, I'll never be good enough. -
The pretty reckless





Alltså han är ju ganska sisådär snygg.

who's back (well, we'll see)?

Men wow! Här sitter jag och skriver ett blogginlägg. Har inte skrivit sen oktober tror jag? Pretty sick. Aja, det händer inte särkilt mycket i mitt liv tror jag. Haft en underbar jul och My har varit hos mig i några dagar. Saknar Tokio Hotel och snart är det ett årsedan, hoppas på ny konsert typ snart (well, när det händer får vi se...). Är i sjukt konsertbehov!

Var inne i Scandinavium idag och såg Disney on ice (lol) med min kusin och lillebror. Satt hela tiden och tittade på det svarta skynket som tänkte den delen där scenen var under konserten och såg hela konserten framför mig istället. FY FAN I HELVETE KILLAR KOM MED NY MUSIK SNART OCH NYA KONSERTER JAG (vi - fanskaran) BEHÖVER DET!

När My var här så fotade vi lite också (okej typ hela tiden) och det var mycket trevligt! Vi köpte gigantiska lösögonfransar, haha sick.


(Vattenmärkningen är till min tumblr på sista bilden, har inte bilden utan den i jpeg-format och orkar inte fixa det)

AMAZING EYES HUH?!

Juste: ska spara pengar till konserter och ny kamera - my camera sucks. Okej, inte så farligt men den börjar bli gammal och det märks.
RSS 2.0