I'VE BEEN CAST ASTRAY

I am an ocean, I am the sea,
There is a world inside of me.
Lost in the abyss, drowned in the deep,
No set of lungs could salvage me.
Save yourself, save your breath,
The tides too strong, you'll catch your death.
So breathe for me, just breathe.

There is a Hell, believe me I've seen it.
There is a Heaven, let's keep it a secret.

LYSSNA: Bring Me The Horizon – Crucify Me

Dagens låt som spelats på repeat. Damn så fantastisk! TAGGAR KONSERT WOHOOO, dock inte med BMTH, men ändå. Imorgon kör vi! Alesana och We Came As Romans!! Totalt spontaninköp av biljetten var det, men det kommer bli ASBRA! Och på tisdag blir det Asking Alexandria, blessthefall och Chelsea Grin. AAAAAAH livet leker just nu så jävla underbart.

(Har inga bilder just nu och är inte sugen på att fotografera direkt. Slänger in lite bilder på sångaren in BMTH, Oli Sykes. Hans tatueringaaaaaaar, vill gråta lite så balla är de!)


TAKE ME OUT OF THIS PLACE

NYDUSCHAD, därav stripigt hår. (nästan) 8mm nu yeeeeaaaah. Sätter i den i andra örat senare, när jag får igenom tunneln i detta örat woho!

OCH OBAMA STOPPAR SOPA THANK FUCKING GOD, var riktigt rädd där ett tag to be completely honest.


IT'S A LOTTERY, I CAN'T WAIT TO DRAW YOUR NAME

Och så var jullovet över. Det har spenderats med vänner och med vänner. Under nyår var en av världens bästa människor här och dagarna efter nyår spenderades med vänner och sedan bar det av till Egypten. Jag var i Egypten den 3 - 10 januari. Är helt slut idag. Egypten var... speciellt. Inte ett ställe jag längtar att åka tillbaka till direkt, men det var ju inte dåligt, bara inte passade mig! Jävligt skönt med solen dock.

Waaaaaaaaah 20 dagar kvar till Asking, CAN'T FUCKING WAIT. Är så jääääävla excited, WOHOOO!RSS 2.0