WHISPERS ARE THEIR WEAKNESS

(Sitter för tillfället och lyssnar - högt - på detta album och hoppas på att det ska ploppa upp på min tomma mobilskärm att det bandet, eller något annat band som är så satans jävla bra, har bokat turnédatum i lilla landet lagom; Sverige.)

Har två ljus framför mig, en mugg varm choklad och en tom macka redo att doppas i muggen - mums. Jag funderar lite på livet och allt dess innehåll, okej inte allt för det hade jag inte klarat. Fan, jag lovade mig själv att inte driva i detta inlägg, det gick sådär haha. I alla fall, funderar och filosoferar. Känner mig ensam och hela dagen har känts otroligt onödig, även om jag vet att den inte har varit det och att jag faktiskt har haft kul, hmpf.




Ber om ursäkt för mitt lilla sappy-inlägg, men försökte för en gångs skull vara personlig i bloggen. Om man tittar längre bak i arkivet lämnade jag ut mig så mycket mer än vad jag gör nu för tiden, hm. I wonder why. Kram, återkommer någon dag med ett färgglatt inlägg med massa "haha" och parenteser i!

(En sista sak, haha, har ju aldrig länkat min blogg på bloglovin', men ja, om ni vill följa mig där enkelt och smidigt så klicka bara här.)

A VERY BEAUTIFUL DAY

Idag bestämde jag mig för att åka in till stan och fota lite random, det var ju så jäkla fint väder! Träffade Alice och vi softade en stund i stan, mest hängde i solen på någon trappa, coola som vi är! 

Nej men skämt åsido, hösten är min favorit-årstid, speciellt när det är dagar som dessa! Helt underbart väder idag ju.







^Man måste ju älska hur vacker man är när man skrattar som en kines (alltså hur mina ögon blir när jag skrattar) hahaha.

MAGNET CLUB

I tisdags var jag i Berlin, nu (torsdag) är jag hemma. Kom till Sverige igår igen, men ändå. Känns helt sjukt. Hade så grymt jävla roligt så det finns inga ord! Yashin (förbandet till BVB) rockade så jävla mycket och jag kan nästan säga att de mätte upp sig med BVB, hade publiken (och jag) kunnat låtarna hade det nog vart samma drag på båda konserterna, daaamn. Black Veil Brides gick på scenen runt kvart över nio, jävlar vilken konsert! Hade så satans kul.

För första gången kände jag inte pressen att så längst fram på en konsert. Jag kände att nu vill jag ha roligt, hoppa runt och sjunga och bara släppa loss. Jag känner mig ofta låst när jag står längst fram, även om jag fanimej inte tackar nej till det om man får chansen haha. Men vi kände inte den pressen (jag, bästis och Natalie) att stå längst fram, vi kom typ andra/tredje raden vilket var helt perfekt!

Snackade med screamaren (Kevin) i Yashin på klubben sedan efteråt. Haha, fan vad trevlig han var! Han typ kramade först Natalie ashårt för han frös som satan, sedan gosade han in sig under/i min kofta (som var öppnad haha) och sedan fick jag en bamsekram + bild, så jäkla charmig haha! Träffade även Ash en snabbis och fick en autograf.... som jag tappade.... sedan träffade jag CC också! Fy fan vilken charmig kille haha, underbar! (Har träffat alla i BVB nu förutom Jinxx.. hm haha) Fångade Andys flaska också, hihihi.

Träffade astrevliga människor, hörde grym musik, köpte massa 7up på vägen hem - jag hade det så jävla bra.

Andy är ju ganska snygg hehe....... okej skitsnygg that's it. (Min gif)

BLACK

Well.. tja! Hade inte tänkt att blogga alls idag faktiskt. Men jag var otroligt impulsiv och köpte SVART, ja ni läste rätt, SVART hårfärg. Pappa höll på att freakea ur totalt och jag bara skrattade. Men inte fan skulle jag färga hela mitt hår svart, bara topparna och underluggen. Dock fastnar jag inte på bild ordentligt idag alls... så ni får nöja er med dessa som är här nedanför.

Vad har hänt idag annars då? Ja, skolan som var rätt soft, slutade 10.50 väldigt soft, färgat håret, besökt söta mormor och sjungt lite körer till pappas demo! (Försökte låta lite proffsig med det sista, men för att vara ärlig så var jag så långt ifrån proffsig man kan komma haha, typ något av det värsta jag vet är att sjunga så, men det var rätt kul ändå!)

Brukar inte direkt försvara mig (haha) men mitt hår är inte slitet som det ser ut i topparna, jag har bara en speciell hårtyp som... är lite speciell.


JUST SOME COLORFUL INSPIRATION


Märks det att jag har lite bloggtorka för tillfället eller?

BUT I WON'T STOP YOU

Tralalalaaaa jag köpte en ny spiral igår (6mm, har 5 nu, har inte vågat sätta i den än.. har ju typ töjt 4 mm på två veckor, haha, känns lite väl snabbt om man kollar upp fakta, men jag sätter nog i den i slutet av helgen)! Så nu har jag exakt 7,30 riksdaler på mitt konto. Glad tjej, liksom.. Rik också för den delen!

Dagen idag har inte vart så händelserik. Lite plugg och mycket sova. Kom hem och skulle lägga mig på soffan en LITEN stund, alltså ca femton min.............. det gick sådär. Vaknade efter typ en timma och tjugo min! Gissa vem som kommer ligga vaken inatt? 

Ser såååååå fram emot tysklandskonserten/resan nu. Fan vad pepp jag är! Can't waaaait, 12 dagar and then we're there! Plus så såg jag att bra bra Silverstein kommer hit i mars typ, AWESOME.



KIND OF BLUE AND REALLY SHINY

Fotade fina Alice igår! Blev riktigt nöjd. Hon är så underbart fin och det bara lyser om henne så det är jättekul att fota henne! Tja... sminket är väl inget att skryta med men fine, jag har sminkat henne och sedan fotat och redigerat bilderna!






Edits, makeup and photography: Me

OH CAN'T YOU SEE

Så, jag skrev ett inlägg igår. Med två bilder, på mig haha. Men tog bort det nu, för jag kom på att jag vill dela med mig av en grej jag köpte igår! (Är superduper glad över att jag faktiskt köpte den) Jag har ett tag nu letat efter en MIST, en vätska man sprayar på ansiktet när man sminkat sig så håller det sminket (lite som hårspray, fast för smink haha) som det var hela dagen. Jag gick in på MAC igår och kollade runt lite. Deras priser brukar ju vara så jäkla höga, men jag hittade en MIST för inte allt för dyrt pris (edit: 180 riksdaler!). AWESOME! 



Sedan skickar jag med två ego-pics på mig...


RSS 2.0