T H I N G S

Jag har en ny tygpåse, hihi, I am obsessed! Ingen ordentlig skolväska här inte. Bär ju ändå bara på datorn liksom, passar mig perfekt alltså! (den är från kandeeshop)Oh no i did not just do that. Den där redigeringen, något utav det värsta som finns haha. Svartvitt och sedan huvudgrejen i färg. Men jag lovar, bilden såg förjävlig ut innan.

LE CAMERA CATCHING LE MEMORIES

(...Fråga inte om rubriken, haha) Har inte direkt något vettigt att skriva, livet flyter på bra. Gillar fotolektionerna, så delar med mig av några trevliga, ej användbara bilder på lektionen, här. 

Hatar förresten nya facebook, jävla stalkersida har det ju blivit. Vill ju inte veta allting om alla hela tiden, buhuuu.

Haha och alla som inte känner mig... står man framför min kamera då jävlar är det en stor chans att man hamnar på facebook eller här på bloggen, mohhahaha.
... Jag hade en otroligt vacker bild på Stina också, men jag känner att laddar jag upp den - då kommer ni nog aldrig mer få ett blogginlägg av mig.

I'VE BEEN DREAMING, JUST DREAMING

Well... hello there (tänk er det med en äkta peddo-röst och vickande ögonbryn!). Sitter och dunkar lite bra musik för tillfället. I livet händer det inte så mycket alls... skolan flyter på bra. Idag hade vi skolfoto, haha våran klass är så jävla knäpp, vi kom på den roliga idén att ha spex... även om vi bara går i ettan. Varför inte?! Fotografen var minst sagt glad om man säger så. Men idén var ju... rolig hahaha, man kan ju diskutera om fotot blev bra men roligt hade vi!

Är helt slut som vanligt nu på eftermiddagen/kvällen. Har inte gjort mycket alls förutom att jag har lekt lite med lång slutartid... vilket inte är särkilt kul egentligen, bara om det går bra... och om man har ett ljust rum, vilket jag inte har. 

Bra bra bra, mycket bra låtar <--- MIN MYCKET BRA SPELLISTA PÅ SPOTIFY (det ser ni ju på bara namnet liksom, mycket bra låtar där)

(Ett litet hjärta också till den som läser hihi)

EXACTLY WHAT YOU WANT

Liver flyter på läskigt bra för tillfället. Underbart bra. Vädret suger dock, lite dåligt med hösten alltså, även om jag innerst inne älskar hösten, bara det inte regnar... som det gör nu, usch.

Dunkar lite All Time Low, deras näst senaste skiva Nothing Personal, äckligt bra skiva ja. Den fungerar alltid underbart om man vill cheera upp lite, vilket jag kände för ikväll haha. Hatar kvällar, usch.

(My fotade bilden, jag och fina Strumpan en kväll, saknar tjejen mycket! Fast snart ses vi.. lite mer än 30 dagar kvar tills jag, My och Natalie drar till fucking BERLIN och ser BVB, a dream come true!)

YOU'RE ANYTHING BUT ORDINARY


JUST FORGET ABOUT IT

THIS IS A CRIME SCENE AND NO ONE TOUCHES THE VICTIMS

My är här nu! Igår kväll gick vi ut vid halv elva och bestämde oss för att fota ute i mörkret! Först tänkte vi köra med blixt.. men insåg snabbt att vi kunde stå under gatulyktorna för att få så jäkla snygga ljus! Strumpan joinade oss också till min förvåning, mysig katt!

Here's the results... (Om det är texter vid bilderna så tillhör dem bilden som är UNDER den bild de står ovanför.)

(If you hade a sex life, a sex life - would you even worry about mine? When you're bed is empty.)
(We tried to fight, for what we thought, that we believed in. Maybe it was all for nothing.)

A VERY VERY _VERY_ GOOD DAY

IDAG mina kära.. vänner, har det varit en GRYMT bra dag! Två lektioner i skolan (dock hör det till schemat, men alltid lika nice!), mysig och hilarious lunch i stan med Stina och Anna, vart hemma och softat och självklart borde jag ju egentligen städa.. men nä det orkar jag inte! Gör nog det sen.. Förresten så kan jag ju hälsa att dagen kommer inte direkt bli sämre heller, MY KOMMER HIT IKVÄLL! Wihooo, känns som om det var allt för längesedan nu ju! (Puh, nästan en månad ju!) 

Anyways.. Det är inte bara därför det är en grym dag idag.. Världens bästa tvillingar fyller även år idag också! Tom och Bill Kaulitz blir hela 22 år. Gubbvarning nästan nu.. haha, nä men det känns fortfarande så himla konstigt att de inte är typ.. 18, 19 år haha. GRATTIS i vilket fall som helst till underbaringarna! (Detta ska självklart firas med två maffiga muffins ikväll när My kommer hit! Köpte muffinsen och gjorde frostingen själv... haha)RSS 2.0