BRIGHT

AH nu ser det så ljust ut! Inte bokstavligt talat utomhus men i "framtiden" de närmsta veckorna! 

28 april: My kommer hit
20 maj: åker jag och My till Paris
27 maj: Jag fyller år (är fortfarande som en liten flicka när det gäller födelsedagar, can't help it)!
10 juni: Jag slutar nian! (!!!!!)
16 juni: West Coast Riot med Amanda (och nu ser det ut som att My också följer med, iih!)

Sedan kanske det blir lite andra saker inplanerade men just nu aaah det blir så jäkla awesome!

Två av mina hyllor i min stora bokhylla (wow):

1: Till vänster en Kerrang! magazine, BVB, sedan är det konsertminnen + lite annat skoj (som inte syns haha).
2: Tokio Hotels album osv, man samlar på sig genom åren kan jag hälsa, liebe.

this is how we do

My kommer hit över valborg hihi, har feta fotoideer så då ska hon få stå lite modell igen, tänker otroligt bleka läppar och glitter, hoho, miss you!

W-t-f hände med kvalitén? Ah damn. Whatever! 


Copyright

Photographer: Me, Hanna R
Model: My (http://lettersinvain.blogg.se)

2011-04-18

Sitter och funderar här på... vill säga kvällskvisten men det känns inte rätt, typ. One Tree Hill tittas på på repeat och jag funderar på vad jag ska göra av mitt liv egentligen. Efter gymnasiet och väldigt mycket på framtiden I guess. Min, eller ja en av mina stora drömmar/tankar, är att jobba i media/musikbranshen. Som vad vet jag inte, kanske fotograf, journalist, ja, jag vet inte riktigt. Men just nu ser det ut som att jag går i riktning mot musikbranshen, jag tror det är där mitt hjärta finns. Visst jag ska gå en typ av media-linje nu, foto + photoshop osv. Det blir nog bra och det är något jag är riktigt intresserad av, men jag... haha jag vet verkligen inte vad som kommer hända i framtiden. Musik/mediabranshen är spikat och klart ser det ut som just nu (i alla fall i mitt huvud), jag vill lära mig att prata flytande tyska och ännu bättre engelska också. Resa skulle inte vara helt fel, men förhoppningsvis är det något jag kommer få göra inom mitt jobb, ungefär i alla fall.

Som vi vet tycker vi alla att bildlösa inlägg är tråkiga (+ jag sitter inte vid min dator, utan en som har internet, vårat här hemma är ju p a j = jag har inga bilder). Min TH-gnista har varit rätt liten på senaste tiden, men igår satte jag mig och tittade igenom tidningar som jag sparat med TH i. Då kände jag för första gången på länge hur det pirrade lite i min mage, något som jag verkligen inte känt på det tag. Så ja, den är nog på väg att växa sig lite större igen. Åh jag har saknat det, får hoppas att det håller i sig i alla fall. Älskar den här bilden förresten.


& jag har fortfarande illa hosta och massa uh, var barnvakt idag också. Gulliga barn, vattenkrig och chokladpannkakor blev det. Nu ska jag titta lite till på One Tree Hill, puss.

certain cycles of the moon

"In real werewolves a physical change to wolf form does occur. The change can be voluntary (at will), or can be forced by certain cycles of the moon and certain sounds (such as howling)." source


there's this huge city called paris..

... och dit ska jag i maj! AH så jäkla skönt att få komma iväg ett tag (var ju precis det jag ville i inlägget under liksom). Ska dit med underbara My på en weekend och det ska bli helt... ÅH JAG VET INTE UNDERBART x1000! Är helt statisk just nu haha. Damn vad underbart, fota massa, fika, förhoppningsvis är det sol också. ÅH vad underbart iih.ph source: unknown

& är förövrigt sjuk (IGEN!!) vad fan är det här? Jag har redan varit förkyld en gång ENOUGH IS ENOUGH. Damn kan inte prata och hostar hela tiden, uh.

wanna feel weightless

Manage me, I'm a mess
Turn a page, I'm a book half unread
I wanna be laughed at, laughed with just because
I wanna feel weightless and that should be enough

But I'm stuck in this fucking rut,
Waiting on a second hand pick me up
And I'm over getting older
If I could just find the time
Then I would never let another day go by
I'm over getting old

Maybe it's not my weekend but it's gonna be my year
And I'm so sick of watching while the minutes pass as I go nowhere
And this is my reaction to everythig I fear
'Cause I've been going crazy
I don't want to waste another minute here

TA MIG BORT HÄR IFRÅN, låt mig flyga iväg och glömma allt. Är så jävla trött på allt för tillfället.


(Undrar vad fan som hände med kvalitén på bilden? Kanske laddar om den sen, men just nu bryr jag mig inte haha)

& juste, mitt hår är rött nu också, blodrött/mörkrött för tillfället. Ska bli jävligt mycket rödare sen.

live every second

Nämen titta! Mitt internet funkar! Ä N T L I G E N säger jag bara. Damn så skönt! Just nu övervälls jag av alldeles för mycket och stora, feta läxor. Men det löser sig, förhoppningsvis. Mitt rum börjar också bli klart! Så underbart skönt, och nöjd blir jag också. 

För tillfället dunkar (= låg volym på kvällen då) jag musik, TH, BvB, ATL, Sum41 och 30STM är de som jag spelar mest nu för tillfället. Underbara, hihi. Var förresten på tal om ingenting på ett Mary Kay-party igår. Så jäkla synd att deras produkter ska vara så satans dyra! Underbara produkter har dem och det skulle inte vara helt fel att ha hela setet som jag så gärna vill ha som bara kostar sisådär 3500kr...

Nu ska ni få se det senaste jag gjorde i mitt rum! Så jäkla nöjd. För er som inte vet: leb' die Sekunde betyder bokstavligen "lev sekunden", men om man ska ha en betydelse/tolkning är det ungefär "lev varje sekund". De orden har hjälpt mig sedan 2005 och är några av de mest betydelsefulla ord jag någonsin sett/hört.
(Vitbalansen blev inte riktigt som jag ville oavsett hur mycket redigering, båda väggarna är kritvita, inte en gul och en blå haha)That's all for me, I'll be back puss!

Död blogg: jao!

Död blogg jao, det är det här. Sorry, har mycket annat som händer. Eller inget om man vill se det så, jag bara orkar inte + vårat internet är sönder (skriver från mobilen, wiho). Vi hörs bye!
RSS 2.0