konsertkonsertkonsert

Jag behöver en konsert NU! Eller något att längta till i alla fall. Det kanske, kanske, kanske blir Black Veil Brides (!!!) den 8 Juni på Sweden Rock. Har snackat med han som fixade Pier Pressure åt mig i somras och han skulle kolla upp det noggrannare. Så jag kanske, kanske får se dem live! Åh herre gud. Sitter och säger till mig själv att inte hoppas för mycket, men jag kan inte låta bli! Det skulle vara underbart.

Och Tokio Hotel kan ju också komma med konsertdatum, det är lugnt alltså ni får gärna göra det :) Saknar killarna och kan inte fatta att det är snart ETT ÅR SEDAN. Några konserter snart igen, ja tack? 

Vill också SÅHÄR gärna åka till Peace and Love i sommar och se underbara 30 Seconds to Mars också igen. Måste bygga en pengapress här hemma... på något sätt.

Konsertabstinens gånger tusen här! AAAAAHHH vill stå och tryckas och puttas och bara leva. PLEASE!

Black Veil Brides - Perfect Weapon


30 Seconds to Mars - Search and Destroy


Tokio Hotel - Übers Ende der Welt


Good Charlotte - Last Night

perfect weapon


leb' die Sekunde

Ojojoj här var det dött... har bara inte haft ork eller någon lust att skriva i bloggen helt enkelt. Sitter i skrivande stund i ett rum i Skåne. Mamma avslutar kursen för dagen och jag väntar på att hon ska komma så vi kan sticka in till... Kristianstad och köpa glass och äta mat. 

Som ni säkert ser så har jag gjort lite små förändringar i bloggen, fick lite ryck och var så jäkla trött på det andra haha. Kommer säkerligen ändras snart igen men nu får den här vara ett litet tag i alla fall. =)

På torsdag kommer My och det ska bli skitkul! Vi ska.. göra massa roliga saker hihi. 

Bjuder på en bild från senaste gången hon var är hoho. (Ja, vi är Skittles-besatta och den blåa förpackningen smakade parfym? Och ändå åt jag den haha)

FINT

Jag är inget fan av killen, jag gillar inte hans musik men jag har samtidigt inget emot honom alls. Titta bara på den här videon, gud. Sitter med händerna för munnen och tårar i ögonen. Känna fanets känsla och det pirrar i mig. Det är så himla... fint.

Nästa: Kalmar C

Sitter här och är ganska så skakig i händerna. Har lite resfeber för imorgon ska jag då åka hela vägen till Kalmar, som är typ alldeles för långt bort? Ska åka tåg och det är inte min grej, men det blir nog bra... jag har mina skittles och musik. Så jag måste överleva för sen kommer jag till MY! How awesome isn't that?!

Här kommer tre låtar som spelas mycket hos mig just nu (underbara):Slänger även upp ännu en bild fina My fotat på mig. Hon lyckades faktiskt få bilder på mig som jag tillåter att posta? Ganska otroligt haha.Puss vi hörs nog på lördag om inte innan.

pour some sugar on me

Fredagen till lördagen var underbar med fina Uma, Amanda och Tonja. Underbara tjejer som jag saknar skitmycket! Helgen var nice och jag prommenderade över Brommaplatsen/Brommaplan (?) för att köpa glass all by myself! Gick farligt bra alltså, gick varken vilse eller något. Bilder från Stockholm och tjejerna kommer när jag fått tag i några haha. För NÅGON vill inte skicka :) Har några, men de kommer upp i ett annat inlägg hoho.
Gissa vart jag ska åka på onsdag?! Jag ska till fina My i Kalmar! Väääldigt spontant blev det när jag beställde men wohooo så glad jag är! 

Ska göra om mitt rum fyi, men det kommer komma mer om det när jag orkar. Det kommer bli GRYMT!

(En bild på mig för en gångs skull, ganska otroligt ja? Fina My har fotat den när vi åkte i Göteborghjulet när hon var här.)

BYE GBG (for now)

Imorgon åker jag till dessa vackra flickor, vackra right? Riktigt söta! (Om mamma och pappa låter mig åka nu dvs, om de ser bilderna)


UMA, AMANDA, TONJA

awesome day

Hej!
Dagen har varit otroligt bra idag! Herre gud, grym dag faktiskt! Tänkte rada upp lite små exempel på just DÄRFÖR min dag har varit grym WOHO!

1: Jag åker till Stockholm på fredag - WOOOHO!
2: Har haft otroligt trevliga pratstunder med Amanda, Uma och Lisa idag.
3: Jag ska få åka underjordståg i Stockholm! (haha, shit)
4: Min tyskaredovisning idag om TH (vi skulle skriva och presentera tysktalande kändisar hoho) gick GRYMT bra! Åhhh och läraren var jättenöjd också :')
5: EN NY THTV EPISOD KOM UT IDAG! FATTAR NI?! THTV! TOKIO IN TOKYO!

Tokio Hotel TV - Tokio Hotel in Tokyo


Måste ta mig tid och fota snart någon dag, får ju strax lön för jobbet i skåne med mamma (skiter i skinnjackan, den löser jag någon annan gång) och ska då troligen köpa ett nytt objektiv och lite närbildslinser och lite sånt. Är SÅHÄR fotosugen men har ingen jäkla inspiration.

KRAM!

I MISS YOUDet blir ett glatt inlägg, kolla bara på GIF:en! :'D Saknar min fina My, meeen hon kommer troligen hit om en månad! Skåne var trevligt och jag är på jättebra humör! Chattar lite med fina Amanda (länkar inte dig din korv för du har lösen) & Uma och inte så mycket mer. Dricker pärondricka också - mums! 

Har inget mer vettigt att säga förutom att min kära mamma tycker ganska många TH-låtar är jättefina och bra och att vi diggade till TH och GC på vägen hem från Skåne, treeevlans!

Puss!

BORED

Okej, har varit grinig, sjuk och bara allmänt skittråkig de senaste dagarna. Mycket drar ner mitt humör. Speciellt negativitet, löjligt mycket faktiskt. Tycker att det där samarbetet mellan Bill och någon kommer troligen bli skitcoolt. Om låten är grym osv så kommer det bli bättre publicitet för TH och allt. No negative thoughts here. Sedan tycker jag att eftersom Bill tror på att år 2012 kommer vara sista året vi lever, så är det dags att släppa ett nytt album nu, så hinner de släppa ännu ett innan vi alla dör. Sounds good? Ja.

Vädret är också skit = ingen fotoinspiration. Satte ihop några bilder här och lite redigering på dem. Bara för att få lite trevlighet i detta negativa inlägget, you get it? Good.

(Uh, ursäktar tråkiga stämningen i inlägget, nästa ska vara SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄR mycket gladare, JAG LOVAR)


(Bilderna är i bättre kvalité när de inte är i GIF-format)

(Juste, en till sån här notis blir att det finns inget gammalt Tokio Hotel enligt mig, de växer upp. De är inte sexton till arton år längre. De är tjugoett och till snart tjugofyra. Det finns inte gamla och nya, utan de är vuxna nu. blablablaaaaa now I said that.)

.....Yea bye.
RSS 2.0