ENTIRETY

Idag är jag glad. Så jag bjuder på denna!

AMARANTHE @ LISEBERG

Hade aldrig hört talas om bandet, men de var riktigt bra! Här kommer lite bilder.
Varje gång jag fotograferar en konsert blir jag så sugen på att jobba med det. Vilket jag förhoppningsvis kommer göra i framtiden ett tag i vilket fall. Skulle vara så döhäftigt. Men samtidigt har jag så många drömmar som kommer smygandes varje gång jag inte fotograferar konserter haha, åh, fast får tänka på att jag har hela livet framför mig, shit pomfritt.

SICK OF ALL THE PRESSURE, YOU'RE JUST WASTING TIME

Klicka på bilderna så skickas du vidare till några sjukt bra låtar + musikvideos.

I HATE TO BREAK IT TO YOU BUT

You're just a lonely star. I try to bring you down but, our level isn't good enough. You always do as you please so, I'm gonna follow suit and take a seat. I'll watch you fall apart. Cause in the end, what are you without me? I'll slow this down cause I know that you can't keep up. Oh maybe I, maybe I was wrong from the start. I might be proud, but at least I'm proud of something. You've taken pride in becoming nothing. 

Gosh vad jag saknar konserten i London, det var så jävla bra.

YOU SAY THAT I'M A MESS - HOW COULD YOU EXPECT ANYTHING LESS?

Halli hallå! Jag har haft tråkigt nu på kvällskvisten och inte gjort särkilt mycket alls. Promenerat med bror min till centrum, lyssnat på musik och för en stund sedan så bestämde jag mig för att sminka upp mig lite! Mest för skojs skull. För ett år sedan var smink ett av mina största intressen, men när gymnasiet började så var det så soft stämning i skolan där att jag inte orkade bry mig riktigt och jag blev allmänt lat med smink haha! Brukade göra ordentliga sotningar till skolan förut osv, men inte längre, lite synd faktiskt - det är ju så kul!

De två första bilderna är tagna närmare en ljuskälla och den sista är lite längre ifrån, där av ljuskillnaderna!


 

ALICE COOPER @ LISEBERG

Såg Alice Cooper igår på Liseberg med pappa min. Det var så sjukt jäkla fantastiskt och vidrigt och waaaay over the top! KLOCKRENT! Vi stod inte jättelångt fram men jag hade med mig kameran med teleobjektivet på, åhh vad jag inte har fotat någon konsert ordentligt på länge nu, det var så sjukt skoj! Här är några av bilderna!

Inga bilder får användas eller publiceras någon annan stans utan min tillåtelse.

I'M GIVING YOU A NIGHT CALL, TO TELL YOU HOW I FEEL

Taggar Never Say Die Tour nu, som i helvete! Jobbar just nu, helt död om eftermiddagarna och allmän ångest, haha wiho! ska nog duscha nu, sedan proppa i mig och sen sova. Eller något, får se.

SYMPHONIES WITH WORDS

Solen är här, har två veckor av sommarlovet kvar och nästa vecka ska jag jobba en vecka till. Så äckligt otaggad men fokuserar på le money som jag ska jobba in! Vill och ska töja min septum snart tror jag, ska vänta någon månad eller två sen kör viii. Måste bara köpa ordentliga töj-grejer först. Känns bra om man lyckas fucka ur sin näsa liksom, haha det första man typ ser på en person egentligen, mitt i ansiktet.

Emma är här, min skåning. Vi har det asnice och imorgon åker hon hem, buuu. Hej och hå hejdå!

RSS 2.0