UH-LALA

Ja.. Hello! Sitter förtillfället och dunkar lite för hög musik som vanligt, försöker lära mig MAC's msn och lite andra grejer på den nya datorn (skulle egentligen göra MÅNGA hjärtan här.. men det blev lite väl.. inte mig)! Är så in love. Kan inte fatta att vi faktiskt fått Macbook PRO! Rätt galet faktiskt.. men det ska bli såå kul! Skolan är för tillfället rätt kul, trevliga människor osv, som jag sa sist. Dock tänkte jag ta tillbaka raden om att vi inte verkar ha några dåliga lärare ":)". En av våra lärare.. haha herre gud. Hon är, eh, lite speciell. Hade träffat henne några gånger innan jag skrev men nu har jag verkligen insett hur hon är, HAHA. 

På torsdag kommer min My hit, fina fina My. Hon ska pussa lite på min dator och få underhålla mig. (Fast hon ska inte få slämma ner datorn... usch nej, HON KAN FÅ GÖRA DET MED MIN GAMLA)


EVERY SECOND EVERY MINUTE

Tja.. TJA, TJENAMORS! Hallå där! Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag var bloggsugen och kände för att skriva lite så varför inte uppdatera här liksom? 

Så vad händer? Inte mycket alls, har avslutat min första riktiga vecka på gymnasiet! Så jäkla roligt är det, haha. Sociala människor, go klass och hittils verkar vi inte fått en enda idiot till lärare, utan riktigt bra sådana, WOW! Och nästa vecka får vi Macbook Pros! (Har köpt ballaste fodralet till min dator, you'll see..) Har mailat till en fotograf-sida för konserter och frågat lite stuff om att jobba för dem, soo excited. Hoppas på bra svar! Planerar kaotiska resor för tillfället också - just nu är allt kaos.

Behöver My just nu, fina fina My, KOM HIT! (Dock kommer hon troligen på torsdag, haha, så sååå lång tid är det ju inte kvar, men ändå!)



(Om jag verkar glad i inlägget... så är jag inte det. Bara så ni vet, haha. Är trött, arg, förvirrad och bara aaaaargh vill slänga något hårt i väggen :) PUSSHEJ)

BYE BYE SOMMAR

Nu är sommaren tydligen på väg bort.. Lite synd att inte kunna gå runt i bara ben och ett linne längre. Fast jag måste erkänna att jag är mer av en höstperson, japp, hösten är min grej.

(Det här var nog en av de mest somrigaste bilder jag någonsin fotat! Och smultron är inte ens gott...)

IF THE SKY IS THE LIMIT, THEN I'LL BUILD A BRIDGE UP TO IT

Är otroligt trött, sov lite för länge idag.. Ca 12 timmar.. Det gör att jag alltid blir så himla, jävla seg! I alla fall så har jag haft en trevlig kväll med mitt gamla tjejgäng från gamla klassen. God mat och gott sällskap! Oj vad vuxen jag lät..

Sitter för tillfället och dunkar lite för hög musik på mitt rum med mina fantastiska högtalare. Väntar lite halvt på att pappa ska komma ner och säga till mig, haha, börjar bli lite av en rutin. Men äh, ska man lyssna på grym musik ska man fanimej lyssna på den högt!

I got bored.. så jag tog lite bilder bara för att piffa upp inlägget, för några minuter sedan bara! WIHOO låt oss säga att det kan vara en "Dagens sminkning" eller något? Eller min frisyr! Har faktiskt klippt till luggen själv, min frisör lyssnade inte så bra.. eller okej jag bad henne inte om en sådan lugg! Men äh, jag fixade den själv och blev jäkligt nöjd i vilket fall som helst. A w e s o m e!




(Är otroligt trött om ni inte förstod det, det ser man nog i mitt inlägg. BYE)

SOME GOOD SHIT

Hello! Började skolan idag.. gymnasiet. Det gick faktiskt grymt bra och lärde känna flera nya. Känner på mig att våran klass kommer bli bra! Eftersom den redan nu kändes rätt bra så ser jag ingen anledning till att den kommer bli sämre direkt. Ser fram emot morgondagen!

Har inga nya bilder... någonstans haha. Tänkte försöka fixa några i helgen/imorgon! Idag orkar jag inte anstränga mig direkt. Är så himla trött så det är löjligt! Men istället för bilder tänkte jag langa några grymma album - give them a shot! (Klicka på bilderna för att komma till albumen för er som har Spotify!)




1: Destroy Rebuild Until God Shows (D.R.U.G.S.) med albumet D.R.U.G.S. 2: Get Scared med albumet Best Kind Of Mess.
3: Skid Row med albumet Skid Row. 4: We the Kings med albumet We the Kings.

Haha.. märkte nu att de flesta albumen heter samma som bandnamnet.

ZERO INSPIRATION

Som rubriken lyder så har jag noll inspiration för tillfället. Jag jobbar på det! Tro mig haha, blir galen. Men ska inte sitta och beklaga mig över det. På torsdag börjar skolan, hjälp. Estetik och media-linjen blir det för moi. Nä nu ska jag.. jag har ingen jävla aning to be honest haha.



1: Today, lekte lite med sotning och långa (läs: EXTREMT långa) ögonfransar. Men tröttnade sedan lite på det seriösa och lekte med fisheye-objektivet istället. Haha, ni får inte se någon annan bild. (Man måste ju förresten älska hur skev kroppen blir med fisheye, även om man bara står så haha)
2: Yesterday, ja, no comment typ. Har kommit på att mina mini-spotlights runt mina speglar är roliga ljus att leka med. Rött hår + minispotlight = bilden.

IT'S ALL NEW

Nämen tjenare! Oj herre gud vad är det som har hänt?! Jag har bytt bloggdesign! Det är en STOR wow-faktor på det alltså. Jag hatar att byta bloggdesigner. Men denna har jag suttit med hela dagen och bråkat med. Och POFF det blev faktiskt bra! Jag har suttit på den här förbannade stolen, och bråkat och skrikit på den jävla bloggdesignen. Men ja, man ska fan inte ge sig, för resultatet blev ju bra!

Ser ni inte den nya designen får ni helt enkelt uppdatera sidan en eller två gånger! Och POFF ni kommer se den nya designen, och det är SKILLNAD! Är det förresten något konstigt med designen så får ni säga till om det, så jag kan ändra det!

Kom förresten på att jag har inte visat några bilder från Kroatien eller någon utav de andra länderna jag besökte nu i Juli. Så jag tänkte visa en bild från första kvällen i Kroatien. Det var så JÄVLA VACKERT där på kvällarna! Det blev helt rosa på hela himlen och det var varmt hela nätterna, det var så himla underbart. DIT ska jag igen.


I'm hopeless (but hoping)

Oj oj oj. HÄR var det längesedan jag uppdaterade. Jag ska inte be om ursäkt, faktiskt, för jag har helt enkelt skitit i bloggen. Har rest genom Europa och nu kom jag precis hem från Stockholm (och innan jag for till Stockholm var jag i Kalmar). Jag är ju lite speciell jag! Skriver ju oftast i bloggen om något speciellt har hänt (haha okej jag vet att det har ju faktiskt hänt mycket, med tanke på resorna osv, men ändå!).. Men nu ska jag inte babbla så mycket.. tror jag!

Jag har haft en fantastisk vecka! Jag har varit i Kalmar och hälsat på fina My och sedan släpade jag med henne i min lilla väska (eller.. hon hade faktiskt egen plats på bussen) till Stockholm! Där träffade vi Uma, Amanda och Tonja. Har haft det underbart och så himla roligt. Så det kommer inte dröja länge innan jag far upp till Stockholm eller ner till Kalmar, håll i er (mohaha).








1: My & jag (är inte så jäkla blek herre gud, mitt hår gör ju så kontrasten blir så underbart vit i mitt ansikte!) | 11.07.31
2,3,4: Vi hamnade vid vattnet någonstans på kvällen i Stockholm City. Vackra vänner har jag, helt klart! Uma, My, Amanda och Tonja. | 11.08.02

One last thing:
Bli inte förvånade om bloggen är låst någon dag när ni klickar er in! Funderar på att göra om designen... ganska rejält faktiskt (frågan är om jag har modet att göra det, eller orken, men jag är så himla konservativ när det kommer till vissa saker). Fast troligen kommer jag hoppa tillbaka till denna, men vi får se! Bara en liten förvarning så ni inte får panik haha, puss.
RSS 2.0