IF THE SKY IS THE LIMIT, THEN I'LL BUILD A BRIDGE UP TO IT

Är otroligt trött, sov lite för länge idag.. Ca 12 timmar.. Det gör att jag alltid blir så himla, jävla seg! I alla fall så har jag haft en trevlig kväll med mitt gamla tjejgäng från gamla klassen. God mat och gott sällskap! Oj vad vuxen jag lät..

Sitter för tillfället och dunkar lite för hög musik på mitt rum med mina fantastiska högtalare. Väntar lite halvt på att pappa ska komma ner och säga till mig, haha, börjar bli lite av en rutin. Men äh, ska man lyssna på grym musik ska man fanimej lyssna på den högt!

I got bored.. så jag tog lite bilder bara för att piffa upp inlägget, för några minuter sedan bara! WIHOO låt oss säga att det kan vara en "Dagens sminkning" eller något? Eller min frisyr! Har faktiskt klippt till luggen själv, min frisör lyssnade inte så bra.. eller okej jag bad henne inte om en sådan lugg! Men äh, jag fixade den själv och blev jäkligt nöjd i vilket fall som helst. A w e s o m e!




(Är otroligt trött om ni inte förstod det, det ser man nog i mitt inlägg. BYE)
Kommentarer
Postat av: My

Alltså jag tror jag saknar dig, ditt söta freak. Så fort jag får igång mitt plugg så kommer jag farandes med tåget, okej? PUSS ♥

2011-08-21 @ 01:54:15
URL: http://- secret space -
Postat av: Linda

Söta bilder ju :)

2011-08-21 @ 20:34:53
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: sara

sötis! älskar ditt hår!

2011-08-23 @ 15:37:56
URL: http://germanottas.devote.se
Postat av: MATILDA ROSQVIST 14 ÅR

snygg sminkning :)

2011-09-01 @ 21:43:29
URL: http://matildays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: