"SCREAM FOR ME MOTHERFUCKERS" - A.B

Idag tog jag tag i och gjorde ett riktigt konsert-fotoalbum! Lite stolt att jag lyckades få till det bra också. Ni får lite sneekpeeks typ! Nu ska jag nog försöka hosta mig till sömn... har världens hosta och lite feber sedan All Time Low, haha. Just nu går jag på hostmedicin! Wiho..

Jag har bild med Jake, Andy och Ash från BVB. Men för allas skull har jag valt att inte visa dem haha. Man ser mini på mig och Jake och Ash mage längst ner men ja, mer får ni inte om ni inte har mig på msn och ser min visningsbild. Haha nä nu ska jag sova, ska bara kolla igenom mitt fotoalbum en gång till. Natti natti!


ALL TIME LOW @ WEST COAST RIOT

Oh, nu har min adrenalinkick lagt sig och min sjukdom kommit fram hahaha. Var ju på West Coast Riot med feber och allting. Men vet ni vad? Jag bryr mig inte! Jag har varit exakt 0 centimeter ifrån Jack, SJUKT! Helt galet är det fan. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig, typ, hahaha. Han tog tag i min hand och drog sig upp, helt sjukt verkligen. Alex var så himla vacker på scenen och alla killarna såg verkligen ut att njuta! Zack stod och log typ halva konserten om inte mer och hoppade runt sådär tungt och charmigt som han alltid gör. How charming? Är helt förälskad i det bandet haha.

Som sagt så slängde jag mig faktiskt efter Rians ena trumpinne han kastade ut (den kom faktiskt precis ovanför mig). Så jag greppade den samtidigt som jag försökte dra upp Amanda med min lediga hand, hon åkte ner under trumpinnen (vilket hon är otroligt stolt över hahaha). Jag hade världens bästa grepp om den där jävla trumpinnen. Men då känner jag plötsligt hur den börjar knäckas, vi var säkert minst sju personer på den, och den knäcks inte var som helst: utan under MIN HAND! Jag hann inte reagera innan den bröts av på mitten under min hand och jag for rätt ner i sanden hahaha. Mitt vita, fina Kan Dee-linne är helt förstört! Men äh, minne från konserten för fan! 

När jag sedan reste mig upp så såg jag att jag hade förlorat min front row-plats. Såklart. Som tur var så var konserten slut och de hade gått av scenen. Men helt plötsligt ser jag en scenarbetare, kommer inte ihåg vem, som drog upp två set-listor... jag och Amanda har olika historier och vittnesuppgifter angående om jag fick Zacks eller Alex set-lista. Men ÄH, SET LISTAN KOM FLYGANDES TILL MIG! OCH JAG FÅNGADE DEN!

Fy fan vilken underbar dag det var! All Time (B)Low, fucking frontrow.

OH LYCKA

Herre gud var på All Time Low igår med Amanda, My och Cornelia! Vi stod och trängdes och skrek i flera timmar (dock smet jag undan en timma pga feber och jag behövde vila hahaha) på de värsta punkkonserterna, SICK! Men ska inte klaga... VI STOD FRONT ROW PÅ ALL TIME LOW! Herre min guuuuuuuuuud det var helt jävla underbart! Fick ögonkontakt med Alex flera gånger och han tittade på oss HELA TIDEN! Skojar INTE. Sedan kom Jack och ställde sig över publiken som han brukar göra i slutet på en konsert. HAN STOD ÖVER MIG OCH AMANDA! HAN TOG TAG I MIN HAND NÄR HAN SKULLE TA SIG UPP OCH HÖLL I DEN ASLÄNGE JAG DÖR. Sedan slogs jag lite halvt om Rians trumpinne, Amanda hamnade under hela skiten och jag flög med. Sedan knäcktes den under min hand och poff jag for på marken... surt men så fort jag reste mig upp så kom en FUCKING SETLISTA FLYGANDES OCH GISSA VEM SOM TOG DEN?! JO JAG! AAAAAAH.

BLACK VEIL BRIDES @ SWEDEN ROCK FESTIVAL

Fy fan vad underbar konserten var! HELT GALEN OCH UNDERBAR. Pratade med Andy och Ashley efter konserten också! Ashley lovade att de skulle komma tillbaka i höst, iih! Träffade Jake innan konserten också. GALET!

De öppnade upp med en ny låt som heter "Love isn't always fair" och sedan fortsatte de med ännu en ny (!!) låt som heter "God bless you". Man hörde knappt första låten för ljudet var lite skevt (de hade inte gjort en ordentlig soundcheck, bara gått ut och in på scenen och testat lite instrument NÄR VI STOD DÄR NERE), men "God bless you" var ju så grymt jävla bra! Efter det körde de lite olika låtar som "Knives and pens", "Perfect weapon", "All your hate", "Sweet Blasphemy" och någonstans (sa de i olika ordning, tror jag) så pajade Andy micen HAHAHA! Han typ slängde sig på "golvet" flera gånger och tillslut pajade den. Så då blev det helt galet tekniskt fel typ så då körde CC trumsolo i några minuter, sedan kom Ashley ut och började introt på "The Legacy" AAAH SÅ JÄVLA BRA VAR DEN! De skulle kört en till helt ny låt, men pga felet så blev det inte så.. De avslutade med "Fallen Angels". De hade säkert någon mer låt med, men jag kommer inte ihåg exakt haha!

Slänger upp två bilder, får se om det kommer upp fler. NI ANAR INTE HUR UNDERBAR KONSERTEN VAR! Och sedan när de slår igenom i hela världen som KISS (tror på allvar att de kan göra det, bara de får en ENORM hit som spelas world wide) så kan jag säga att jag var på den första, allra första konserten de hade i Sverige. SICK.

kan dö lycklig nu

Fy fan i helvete så jävla underbara är Black Veil Brides åh herre gud jag vet inte var jag ska ta vägen de är så jävla underbara, vackra och bara aaaah. Har inga ord kvar typ åh vad jag älskar det bandet. Andy är så jävla vacker och hans ögon är hur jävla underbara som helst, Ashley är ju så råhet att man inte vet var man ska ta vägen och resten var bara så... jag vet inte, helt fucking amazing. 

Vet inte var jag ska ta vägen aaah, kan knappt fatta. Återkommer med bilder imorgon eller något, gud helt jävla sjukt jag vet inte var jag ska ta vääägen pusspuss.

SÅ PEPP

Om mindre än två timmar sitter jag i bilen till pappa och där ifrån DRAR VI TILL SWEDEN ROCK DÄR JAG SKA SE BVB AH THIS IS CRAZY!

stab it through and justify your pride


(Så jävla vacker!)

Har en otrolig vecka framför mig nu! Ledig imorgon, tisdag är det något skolliknande... inte säker på vad som händer. På onsdag är jag i skolan någon timma eller två... sen bär det av till Sweden Rock! (AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH) BLACK VEIL BRIDES!!! Har även fått reda på att det blir backstagepass som det blev på Pier Pressure förra året... DAAAAAAAAAMN life's good right now! På torsdag är det spexkväll i skolan och jag ska på student på dagen och på fredag SLUTAR JAG NIAN! Så jävla härligt! Sedan blir det världens bästa start på sommarlovet, AMANDA, CORNELIA OCH LISA kommer och det kommer bli AWESOME

SÅ nu har jag delat med mig gladeligen om mitt liv, haha! :)

NU ska jag tipsa er om världens godaste sommardrink. Fast själva.. typ receptet, eller nej, ingridienserna fick jag från Umas blogg, hihi. Men det är ju så himla gott! Man ska mixa is, två kulor sorbetglass (ungefär) och sprite tillsammans. Herre min gud vad gott det är!

Photo: Me (copyright)

PARIS

Varje gång jag går in på "PARIS 20.5-23.5" så blir jag så himla stolt. Att JAG  faktiskt har varit i Paris. I Paris med min bästa vän. Blir lika glad och stolt varje gång. Nu har My skickat massa bilder på mig och lite annat till mig. Visar er två... de flesta är inte okej för någon att se - herre gud. 
1, 2: Taken by My below the Eiffel Tower.

SOMETIMES IT HAPPENS

OH HERRE GUD. Ibland händer det!


(Ja, det är den äkta.)

Studentbal 2011

Jag fotade min kära, vackra vän Sofia här om dagen när hon skulle på bal! (Kan hälsa att jag också vill gå på bal) Det var så himla roligt att se så många i fina klänningar och speciellt Sofia. Slänger upp två bilder (en på Sofia och en liten närbild) så ni får se resultatet.

Photo: Hanna R (me) - copyright
RSS 2.0