SOMETHING

Anledning till att det är så pass dålig uppdatering på den här bloggen är för att jag vill inte skriva inlägg som inte... har någon mening för mig. Alltså, alla inlägg jag skriver här skriver jag för att jag vill. Inte för att jag vet att jag inte har uppdaterat på en vecka. Utan att jag vet vad jag ska skriva och att jag inte behöver tvinga fram något för att få er (fina) bloggläsare att bli nöjda. För när jag väl skriver inlägg här, så blir jag nöjd med de flesta själv. För i princip inga är framtvingade och bara olika typer av "utfyllnader". 

Därför är det så pass dålig uppdatering här. För nu till exempel så har jag verkligen ingenting att skriva om. Jag har inga nya bilder och är för trött och sjuk för att fota nya, ordentliga. Det är otroligt mycket i skolan och jag tror aldrig jag har haft såhär många läxor till en vecka. Pretty sick ja. 

Det här inlägget blev otroligt tråkigt och ganska så långt ser det ut som. Men jag har ingenting mer vettigt att skriva förutom att:

Jag återkommer, det kan jag lova, när vet jag inte. Men i slutet på veckan hoppas jag. När allt plugg för veckan är över och det är en underbar helg framför mig.

Puss.

MEIN ZIMMER

Puuh, har stått upp och fixat med fotona sedan klockan fyra idag. Blev klar för någon timmasen. Nu ska jag strax stänga ner datorn och kolla lite på One Tree Hill, sen ska jag sova. 

Orkar inte skriva så mycket mer, här får ni nog årets kassaste bild (fotat med fisheye och jag orkade inte jäklas med skärpan, är för trött + allting ligger helt rakt bredivd varandra, fisheye lurar ögat lite haha) men ni får i alla fall en liiten blick på hur väggen ser ut nu och jag slänger in en liten, otroligt amazing låt på köpet. 

musiksommar

På något otroligt sätt ville jag att denna sommaren skulle bli en riktig musiksommar. Gå på flera festivaler och trängas på konserter. Men nejnej, så ser det inte ut att bli tyvärr. 

1: Pengar - ugh. För dyrt.
2: Ska besöka Europa, bila till Kroatien. Tar upp all tid alltså, alla bra festivaler är när jag är i Europa.
3: Jag slutar nian = Sista dagarna är det typ speciella aktiviteter med klassen och läraren osv. Precis de datum Sweden fucking Rock är.

MEN en liten minifestival blir det ändå! Ska gå på West Coast Riot med Amanda (om du inte kan din gris så kommer jag åka med någon annan, mohaha, men du kan ju så exakt, awesome!)! Flera underbara band och lite andra småband. Så lite konserter blir det allt ändå! Underbart.


oj oj oj

Trevlig, seg dag. Skola, gjorde knappt något. Sedan IUP-samtal med tre olika lärare, går skitbra i skolan faktiskt, puuh. Köpte även mer målarfärg till rummet. Imorgon börjar det på riktigt! ÄNTLIGEN! Har fått hem alla 140 foton på TH och vänner, awesome. Mitt rum kommer förhoppningsvis bli underbart! 

Nu ska jag beställa skivor så min plånbok kommer gråta (och mitt hjärta). Men det är det värt, skivor is the real shit!

Är lite inne i en period där allt handlar om TH väldigt väldigt mycket. Också att Tom är världens finaste. Vilket han alltid är egentligen, bara det att just nu lägger jag verkligen märke till det. Herre gud, jäklar vad fin han är.

(Kass kvalité, men det är det värt. KOLLA PÅ HONOM!)

366 dagar

366 dagar sedan jag var lycklig. Andades. Var levande. Igår var ett år sedan jag levde. Dagen var jobbigare än jag trodde, speciellt kvällen. Klarade inte ens av att se hela live-dvdn? Uh, saknar de fyra killarna så det gör ont i mig, otroligt ont.

Underbara My var här också, hon åkte hem för snart två timmar sedan. Saknar henne redan otroligt mycket.

Behöver TH nu.

(Bildlösa inlägg är otroligt tråkiga, någon ny, random bild hoho)
RSS 2.0