EVEN THOUGH I'M ON MY OWN, I KNOW I'M NOT ALONE...

...Because I know there's someone, somewhere, praying that I make it home. So here's one from the heart. My life right from the start, I need a home sweet home to call my own.

Life's good right now. Even though all the personal problems around me, it really is. Asking Alexandria January 31st. That night will be AWESOME.

STUCK IN A LIMBO (HERE WE GO)

Well.. TJA! Det är sent på kvällskvisten och jag ligger i min mysiga säng med världens mysigaste belysning. Kanske blir något foto på den någon dag.. får se!

Tar tillbaka att jag älskar mitt lila hår, det gör jag _inte_ längre. Har tröttnat på det som fan och sedan att jag måste bleka utväxten varje gång jag färgar det gör det inte bättre. Så dagen efter julafton eller något så ska det avfärgas! Sedan blir det... ja det får vi se haha. Okej jag vet exakt vad det ska bli men ändå!

Imorgon ska jag baka pepparkakor hela dagen och på kvällen ska jag (och älskade My) boka flyg och hotell till London!(!!!!!!!!!) Vi ska dit på TVÅ konserter! Helt galet, seriöst. Från början skulle vi bara åka för att se You Me At Six och Mayday Parade den 3 april. Men sedan den ... 19 eller 20, alltså för några dagar sedan, satt jag hemma helt casual och BOM så läser jag SAMMA arena som You Me At Six fast istället den 30 mars med... HÅLL I ER... Black Veil Brides OCH D.R.U.G.S. tror ni jag höll på att svimma eller? HERRE GUD. Haha, ni skulle hört min reaktion i telefonen till My när jag ringde henne helt galen. Det här kommer bli GRYMT!

Nu ska jag sovaaaa, har skypat lite och nu ska jag säga hej hej till sängen. BYE BYE!


PURPLE PURLPE PURPLE

Well.. mitt hår är L-I-L-A (och lite rött av någon anledning, hmpf, men det arbetas bort!) and I LOVE IT.


ACTUALLY; AN ANSWER

Nämen tja! Tänkte faktiskt ta och svara på en fråga jag fick i kommentarfältet, och det var lite om min skola! Även vilken linje jag läser och vad vi gör där + vad jag tycker om skolan och sådant!

Så ja... Jag går på en skola i centrala Göteborg som heter IT-Gymnasiet. Den ligger högt, högt upp på en kulle så benmuskler får man kan jag hälsa! Både när man går till skolan och även när man går upp från resturangen på lunchen, god dammit! Trodde jag skulle dö de första dagarna, men det är så värt det! Överlag är alla lärare otroligt duktiga och engagerade! Har bara stött på en och hört om två andra som ska vara dåliga haha. Men det tillhör, right?

Skolan är en riktig nörd-skola. Sjukt roligt är det! Den är liten med ca... 470 elever tror jag och man lär sig att känna igen ansikten tillslut liksom. Dock är det fortfarande "nya" ansikten överallt för mig haha. Datorerna är typ det centrala genom utbildningen. Alla elever får en skoldator men vilken typ av skoldator man får ha under de tre åren är olika beroende på vilken linje man går :) Jag själv går ju IT Design och då får jag en MacBook Pro!

Som sagt så går jag IT Design, grundlinjen heter Estetiska Linjen - Estetik och meda och inriktningen jag går heter IT Design, jag har bortsett från de gymnasiegemensamma ämnena just nu Digitalt Skapande, Medieproduktion och Fotografisk Bild! Herre gud vad roligt det är. Klart alla ämnena har sina ups and downs men det är verkligen roligt. 

Vet inte riktigt vad mer jag ska säga om skolan... kul skola är det och den är riktigt bra enligt mig! Ja juste, vi har tema-dagar, typ "nerd-dagen" och så vidare. Eftersom den nu är en nördskola så driver dem till ordentligt med det och ja... Sedan är det någon skiddag någon dag varje vår och även ITG-Awards, men det kan jag inte säga någonting om just nu, eftersom jag inte vart med om det än! :-)

Hoppas detta hjälpte dig! Som du ser så har jag typ bara bra saker att säga om skolan haha, det är riktigt kul!

Har ingen riktigt bra bild... men här är en bild på min klass haha, dock innan lektionen började.


OUT OF SIGHT OUT OF MIND

Dunkar lite Escape The Fate för tillfället, god dammit så jäkla bra musik. Håller mig bort från det där kaoset som var för några år sedan med ETF och Ronnie Radke. Jag har inget emot ETF och jag tycker Falling In Reverse är jäkla bra. Dock tycker jag Max är en creeper och det där med drogerna gör inte direkt att jag får mer respekt för honom :-)

Har skrivit en lapp med en önskning som jag ska bränna imorgon på 11/11/11 11:11. Förhoppningsvis går den i uppfyllelse. Ska försöka fotografera också men ja, vi får se.

Blev ingen Thailandsresa nu ändå tydligen. Den blev avbokad idag, eller den börjar avbokas nu. Det var lite för kaotiskt. (Inget med själva Thailand att göra haha)

Den här bilden tog Stina (creds till henne alltså och hon har redigerat den också, dock mörkade jag den lite haha) på mig den dagen vi var inne i stan tillsammans med Marcus och Adam. Haha ser ni hur oranget mitt hår var efter första blekningen? HERRE GUD.


EDIT: EN FET ursäkt till grammatiken i inlägget, hahaha jag var så förbannat trött.

WARPED FUCKING TOUR

JA TACK. Behöver jag säga mer? Warped Tour denna sommaren som kommer hade ju inte suttit helt fel. Fy fan vad underbart! (Men det kan jag ju fortsätta drömma om, när jag är rik och över 18 bast då drar jag dit, god dammit!)Mitt hår är lila nu förresten, dock för mörk lila och för varm lila, uh. Blev inte supernöjd, får tvätta ur färgen så gott som det går och sedan börja tona i en ljusare, mer intensiv lila. Som jag gjorde med mitt röda i början, slutresultatet blev ju bra liksom! Så får jobba in det på bästa sätt.

TOLD YOU THEY WERE WEIRD

Ja... jag har inget att uppdatera om. Mitt hår är för tillfället ORANGET, seriöst, hahahaha. Blekte bort det röda här om dagen, ska färga håret i lite crazy, halvmörk färg! Ska bli skitkul att se resultatet sen. Därav är jag inte med på någon av bilderna idag, herre gud haha, mitt hår är inte vackert och därför håller jag mig bakom kameran idag. Var inne i staden med tre vänner och vi hade superkul, flummade runt och skrattade haha. 

Juste tror jag får D A M P på blogg.se färgerna i mina bilder försvann TOTALT?! Ändå sparade jag dem precis som jag brukar, aaaaaaaarrghhh.

Älskar att på den bilden när vi fotade i ett fönster, så stod det en gubbe på andra sidan glaset och bara "wtf?!" hahaha, gud han måste undrat vad fan vi höll på med!
RSS 2.0