music, crowds

Åh nu blir den här sommaren bara bättre och bättre. Kanske Tyskland i början på Augusti med My, vi hoppas och kämpar och det ska fan gå. Men låt mig ta er lite närmare i tiden. Nästa onsdag åker jag till Sweden Rock med pappa. Jag ska få se BLACK VEIL BRIDES. It's sick. Ah. Omg. Allt som krävs är att pappa lyckas få ledigt halva dagen från jobbet. Och det är typ 90% säkert. Damn. Och sedan den 16 Juni blir det West Coast Riot med Amanda! Och då får jag se ALL TIME LOW. Herre gud just nu känns det som att allt klickar? Ahhh.

Hade en grym födelsedag förresten, wonderful. Fick fina grejer. 

Pic from Pier Pressure last summer with dad. My hand there. Ska fan lyckas fixa en sån ny bild på mig från Sweden Rock och West Coast Riot.

sweet sixteen

Today is my day, for once. 'Cause I'm turning sixteen!

Japp, idag är det min födelsedag, för exakt sexton årsedan den 27 maj 1995 blev en minijag född och här står jag på jorden idag! Tjoho nu ska jag sova... om jag kan. Har aldrig kunnat sova bra kvällen innan min födelsedag haha.

(Vi kör på en några veckor gammal, oseriös bild bara för att det är min födelsedag!)

I: bonjour, bonsoir, merci

... Det är de orden jag har använt mig av i Frankrike och de enda jag kan! Har haft en underbar weekend i Paris med My. Vi har haft det skitkul och sista dagen spontanåkte vi in till Disneyland Paris, Walt Disney Studios Park. SÅ JÄKLA ROLIGT var det! Vi har vandrat runt, dansat runt och bara varit i Paris. Områdena runt Notre Dame var mina favoriter, allt var så avslappnat och det var.. underbart. Dock har jag inte fotat så mycket för jag är så himla trött på min (skit)kamera så My stod för det mesta av fotandet och jag för filmandet (hade med mig en liten videokamera hihi).

Tillsammans gjorde vi en liten lista: dagens bästa och dagens sämsta

Freitag: Landade i Paris Separerade flygsäten

Vi hamnade på olika platser på flyget, lite surt men det funkade ändå! Och det bästa var ju helt klart att vi kom dit! 

Samstag: Utsikten från Eiffeltornet - De jävla ungarna

Var uppe i Eiffeltornet och utsikten var UNDERBAR. Men jag trivdes inte i miljön nedanför. För mycket turister och massa små, jävla skitungar som tiggde. Ursäkta ordvalen men vi hade liksom inte bästa upplevelsen med dem. Det kom fram fem stycken och ville att vi skulle skriva på något (plus donera pengar) när vi satt och åt lunch på gräsmattan. Vi sa hela tiden "no, no" och det var inte första gången vi mötte sådana ungar. De brukar gå ifrån när man säger så men det gjorde dem inte den här gången?! Istället kom det flera till och aaaaah My och jag började gapa på dem för dem kom bara närmare och närmare oss, usch. En av tjejerna började då typ vifta i ansiktet på mig och då blev jag så jävla arg så jag klappade (lätt) till henne på handen och poff då får jag hennes pappskiva + papper i huvudet, de skrattar och går. JAG VAR SÅ JÄVLA ARG så min dag var ju typ förstörd då kan jag ju hälsa...(.......)

Sonntag: En specifik (SÖT) (fransk) pojk - Ont i fötterna

En OTROLIGT söt kille i kön till en åkatraktion som jag hamnade bredvid ANDRA gången vi åkte (gången innan hamnade vi i samma "hiss" som det var HAHA). Och JÄVLAR vad ont i fötterna vi hade efter tre dagar när vi bara gått runt och runt och runt i Paris + Disneyland.
Photo 1: Tour Eiffel 2: My 3: Couple 4: Man - All by me.

My har några bilder på mig som jag nog slänger upp sen när hon kommit hem osv. Hej sålänge!

kinda in love

Kinda in love with my new dress. Spets, svart blankt tyg och skarp midja, så inte jag, men så underbar. Det ville inte bli några bra bilder på den så jag blev sur och lekte med slutartiden och poff (japp; poff) så blev denna bilden till.  Lite överdriven redigering och lite annat så fick den passa in här faktiskt (ja jag har en dålig fredag, eller en tråkig, seg fredag).Om en vecka åker jag till Paris, ih!


let the world see you shine

Det blev faktiskt lite foto ändå! Skrev i förrförra inlägget att jag ville fota någon, så jag kidnappade (okej frågade snällt..) om hon ville följa med hem och bli fotad! Dock blev det inte så många seriösa foton.. haha. Vi skrattade hela tiden, det var lite mitt fel och lite hennes. Vi kan inte hjälpa att vi är så himla roliga ju! Ska troligen på fredag nästa vecka fota en till kompis om vädret tillåter, wiho!
Förresten, om femton dagar åker jag och My till Paris, ÅH vad underbart.

Det var ju inte så många foton som blev seriösa då... men här är två underbart fina på fina Emma! :) Isn't she gorgeous?

Makeup and photo: Me, Hanna
Model: Emma

we scream, we shout - we are the fallen angels

Så. Jävla. Bra.

Black Veil Brides – Fallen Angels

REDHEAD

Hello! Ursäkta för uppdateringen........... My har varit här hela helgen, ih! Vi har shoppat, vart på liseberg och kollat på OTH nonstop! Åkte Atmosfear och damn vad rolig den var, helt galen och underbar. Har haft en grym helg och saknar My skitmycket nu. Vi skulle fota faktiskt... men när vi tog med oss kameran glömde vi batterierna och sedan glömde vi helt enkelt av kameran :)

Idag har det varit äckligt kallt ute... snålblåst och runt 5-10 grader?! Vad är det här?! Det var sommarvärme i helgen ju. Fick gå med tjocktröja OCH skinnjacka? Hm. Men när jag kom hem vid halv ett så smet solen fram så jag bestämde mig för att smita ut med kameran lite och fota (egopics haha...). Det blev bilder på mig själv efter massa misslyckade och tråkiga naturbilder. For once så får ni några bilder på mig! Färgredigeringen gjorde att mitt hår fick olika nyanser haha, alltså olika röda på varje bild. Men whatever, det är jäkligt rött i alla fall! (Mitt diskreta sår på underläppen har ni att tacka mitt stora projektarbete/fördjupningsarbete för, när jag pluggar och är grymt koncentrerad så river jag sönder mina läppar... bad I know.)

ÄR SÅ GRYMT SUGEN PÅ ATT FOTA NÅGON JUST NU, så c'mon någon frivillig? (:

(tog nog 1 år att ladda upp bilderna, jävla internet)


RSS 2.0