THEY SAY I'M LOSING MY MIND, I THOUGHT THAT FOR A WHILE

Idag är det en sådan "kom-igen-nu-peppa-dig-själv-dag" för mig! Vet inte riktigt varför, men det blir väl så vissa dagar då man känner sig mer nöjd med sig själv än andra dagar.

Ett av mina största komplex är min profil; jag har kort haka och nästan överbett och "kurvan" ovanför näsan är det hemskaste jag vet med mitt ansikte... Inte på kroppen, tror jag. Dock har jag börjat gilla min profil mer och mer. Men det finns en anledning att jag inte finns taggad på någon bild med mig i profil (tror jag i alla fall ahaha). Jag jobbar på självförtroendet och damn det går framåt, men det är tufft. Men jag vet att det kommer vara värt det :)

SATAN'S SLUMBER PARTY @ FÄNGELSET

OBS: bilderna är mörka med tydliga kontraster i. Men när jag gick in på min PC så helt plötsligt försvann ALLA kontraster och ååååååååhhhhhh hatar att sitta vid en Mac när det är så att majoriteten av svenska folket har PC :))))))))))) 

[BILDBOOOOOOMB]ALICE

De senaste två dagarna har spenderats med söta Alice. Vi har gjort allt från att ha en seriös photoshoot till att tupera varandras hår a la Bill-style. Photoshooten var mest för att test-fotografera inför en gravid-mage-fotografering jag ska ha nästa helg!

Det är döööööööööööskönt med lov förresten.

1. Jag ska göra/köpa en reflexskärm, då ljuset bara kommer från ett av hållen! Can't wait to try it out later!
2. Om ni tycker att alla mina bilder är otroligt färglösa är det för att ni använder PC. Haha jag är ledsen men Mac har så extremt bra upplösning på datorskärmen och sedan färger osv. Bara så ni inte tror att jag har världens mest färglösa bilder!
PURPLE WALLAH PURPLE

Alltså jag och My är en farlig kombination, HAHA herre gud. Hennes hår är ju inte lite lila direkt.. SÅ JÄVLA SNYGGT.

LE TAPERS

Det är så jäkla roligt att töja öronen, haha.


I'M HAPPY

Jag är så förbannat lyckligt lottad med det liv jag har. Det är galet. Har haft de bästa dagarna på länge. I fredags var det ju först Alesana-konserten, dock gjorde Alesana ett otroligt tråkigt framträdande, även om de var headliners. De bästa under den konserten var ju lätt We Came As Romans! 

Sedan på lördagen (då jag var jäkligt död efter fredagskvällen) så drog jag på kvällen till Metal @ Teen Dream! En kompis till mig spelade där och det var riktigt roligt att titta på lokalband och umgås med trevliga människor. BADABOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM. I tisdags var den stora dagen; ASKING ALEXANDRIA.

[Här bröt mitt internet ihop och jag förlorade halva inlägget kort sagt: KONSERTEN VAR GRYYYYYM, blessthefall och AA var helt fantastiska!]

På bilden nedan är det Beau, sångare i blessthefall. Så sjukt trevlig kille och grymt bra frontman!

RSS 2.0