MERRY CHRISTMAS (KISS MY ASS)

LET ME SHOW YOU I CAN SAVE YOU

(Vet att jag redan töjer öronen, 6 och 3mm har jag. Dock vill jag göra det på mina villkor. Och ja, jag har bloggtorka. Det är vinter, no comment.)

MET A DRUG THAT CHANGED MY LIFE

Ja.. Välkommen vinter tänkte jag skriva. Gick sådär, storm och rusk är det utanför och snön försvann så JÄKLA snabbt. Höll bokstavligen på att blåsa bort idag när vi gick från "villan" i skolan haha, herre JÄVLAR vad det blåste.

Hann ta några få få bilder när snön var här i tisdags och jag var hemma och var sjukling. 

Did I tell you I was a redhead again? I think I forgot that. Well.. I couldn't wait until christmas hahaha, I LOVE IT. (De röda färgerna försvann... IGEN! Vad faaaaaaaaaaaaaaaan)Och nej jag dricker inte Jim Beam, verkligen inte. Min pappas tröja... lät inte heller bättre haha whatever jag älskar tröjan i alla fall!

BEHIND THE SCENES (OR SOMETHING LIKE THAT)

Well.. yes. Idag fotograferade jag och Matilda för ett fotoprojekt vi har i skolan i samarbete med Kitas! Frisörelever stylade håret och sedan hade vi även makeup-artister som fixade sminket. Skitroligt hade vi! Tänker inte visa er något resultat än, kanske senare, men nu blir det behind the scenes :)

(FÅR DAMP DAMP DAMP PÅ HELVETES FÄRGER NÄR MAN LADDAR UPP PÅ BLOGG.SE SERIÖST DE FÖRSVINNER? Är det bara så för mig? ARHHHH)

RSS 2.0