WASTE AWAY TONIGHT

Hej hej hej. Hej hej hejdå. 

THIS IS THE FIRST THING

Oh well, Mysan har tagit fotona hoho. Skulle fotografera henne, slutade med att typ alla seriösa bilder blev på mig och mitt trollhår. Aja helt okej blev ju flera i alla fall! *peppa* Hej och hejdå uppdaterar med fler bilder någon annan dag!

IT'S MY IMAGINATION

Har åkt på Göta Kanal idag, hohoho. Assegt men åt en sjukt god räksallad! Sedan besökte vi Cloettas chokladfabrik, så satans tråkigt med bara en stor godisbutik, seriöst var en besvikelse haha.

NU ska jag och My... vet inte men imorgon ska jag fotografera henne igen. Fast det vet hon inte om än, hohheheihioho.

THE EARTH IS NOT JUST FOR US

Do I really need to say anything? Gosh jag älskar djur så himla mycket!

A DROP IN THE OCEAN

Befinner mig just nu i Linköping faktiskt! Ska stanna här över natten på ett hotel, fan vad jag älskar fina hotell. Aja i vilket fall; har varit på Kolmården idag! Gud vad kul det har varit, höjdpunkten var ju lätt delfinshowen. Jag började nästan gråta flera gånger. Det är så mycket glädje, lycka och uppmuntran och de djuren bara utstrålar glädje. Fy fasen vad fint det var! Har ju simmat med delfiner innan och även sett shower innan, men ändåååå blir alltid lika glädjefylld.

Haha orkar inte med mig själv, måste kolla vad som krävs för att bli djurskötare på typ ett zoo. Kolmården speciellt, jag och djur alltså. Det har alltid varit lite av en dröm att jobba med djur så. Inte delfinskötare specifikt, men ja ... några andra djur på något sätt.

YOU NEED PEOPLE LIKE ME TO FAIL

Hej svejs i lingonskogen. Dunkar Pierce The Veils senaste singel från det nya albumet som också släppts nyss. SÅ. FREAKING. JÄVLA. BRA.

Men ja, jag har sovit borta i två dagar och idag umgicks jag med Ebba. Det var supertrevligt och hoppas vi träffas snart igen. Nu sitter jag och saknar fina My som kommer tillbaka på måndag! Sist hon var här fick jag en av hennes Asking-skivor. Då hon fått dubbletter nu när hon nyss fyllde år (18 år, gammal tant nu!), Asking Alexandria - Stepped Up And Scratched! 

I'LL SEE YOU, WHEN IT LETS ME

SO FAR AWAY

Halli hallå. Well.. Har varit på P&L och varit med vänner sedan skolavslutningen var. Nu taggar jag en veckas sommarjobb med en fest mitt under jobbveckan (lol hur ska jag orka) och sedan mysig reunion på lördagen! Ska bli så satans kul vecka faktiskt. Ska försöka fotografera så mycket som möjligt av sommaren nu. Kanske slänger upp ett inlägg sedan med foton från något tillfälle med trevliga vänner. Har fått årets bloggrush och ska blogga lite såhär när jag känner för det! 

Nu sitter jag och räknar på min budget. Konsterter, dreads, hårfärger och resa till London ska räcka och hur fan nu det ska gå till ska jag lösa på ett eller annat sätt! 

Två random bilder jag tog igår och idag. Första på söta barn och andra på mina fötter, tjingtjing!
 
RSS 2.0