EVERY SECOND EVERY MINUTE

Tja.. TJA, TJENAMORS! Hallå där! Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag var bloggsugen och kände för att skriva lite så varför inte uppdatera här liksom? 

Så vad händer? Inte mycket alls, har avslutat min första riktiga vecka på gymnasiet! Så jäkla roligt är det, haha. Sociala människor, go klass och hittils verkar vi inte fått en enda idiot till lärare, utan riktigt bra sådana, WOW! Och nästa vecka får vi Macbook Pros! (Har köpt ballaste fodralet till min dator, you'll see..) Har mailat till en fotograf-sida för konserter och frågat lite stuff om att jobba för dem, soo excited. Hoppas på bra svar! Planerar kaotiska resor för tillfället också - just nu är allt kaos.

Behöver My just nu, fina fina My, KOM HIT! (Dock kommer hon troligen på torsdag, haha, så sååå lång tid är det ju inte kvar, men ändå!)



(Om jag verkar glad i inlägget... så är jag inte det. Bara så ni vet, haha. Är trött, arg, förvirrad och bara aaaaargh vill slänga något hårt i väggen :) PUSSHEJ)
Kommentarer
Postat av: sara

ÅH men fan vad fräckt att ni får datorer i skolan :D

visserligen köpte jag nyss en macbook pro jag med så jag är inte så avundsjuk där ;)

2011-08-26 @ 22:38:00
URL: http://germanottas.devote.se
Postat av: My

HAHA, PUSS! Jag kommer på torsdag!!!! IT'LL BE AWESOME AS ALWAYS, LOVE YOU!

2011-08-27 @ 11:04:16
URL: http://- secret space -
Postat av: ALICE

Nu har vinnaren i min tävling utlottats, gå in och kolla om det var du! :'D Om du inte vann - var inte ledsen, jag kommer snart starta upp en likadan tävling! Kram. <3



http://anythingalice.blogg.se/2011/august/tavling-avslutad.html#comment

2011-08-28 @ 20:12:09
URL: http://anythingalice.blogg.se/
Postat av: Lina

du tar fan asfina bilder, Hanna!

2011-08-29 @ 19:50:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: