tankar, tror jag

(To me you'll be forever sacred)
Jag vill göra något, något stort som berör någon. Något som betyder något. Jag är rädd för att jag kommer lämna den här världen innan jag fått göra det. Jag vet inte än vad det är, men jag vill lyckas. Jag vill lyckas med något, och det tänker jag göra. Eller jag tänker försöka, försöka med att lyckas med det. Helt ärligt har jag ingen aning om vad jag sitter och babblar om här egentligen.. Eller jo. Eller nej. Okej ska sluta prata nu, för jag vet inte ens själv vad jag sitter och skriver om.



Igår var det dagen då det smällde eller vad jag ska säga. Klockan 12.06 (kollade mobilen då faktiskt) så öppnade jag dörren in till Barbarella piercingstudio och tittade mig omkring. Lågt i taket var det och massor med montrar överallt med helt galna piercingsmycken, yummy. Den snälla mannen med många piercingar och tatueringar bakom disken frågade vad jag och pappa ville och vi berättade att vi hade en bokad tid för industrial. Han babblade på lite och pappa frågade lite, sedan fick vi något avtal vi skulle skriva på och typ läsa igenom massa papper. Tatueringsmannen sa att vi fick sätta oss borta i soffan i väntrummet typ, vi gjorde det. Läste - skrev på - jag blev nervös as hell.
Sedan kom någon man vid namn Ola ut från ett av typ, piercingrummen. Han typ tittade på mitt öra och tog vårat avtal osv. Han sa att han skulle tvätta av rummet från den förra kunden och sedan fick vi komma in. Där inne pratade vi mycket tills han började rita på mitt öra. Jag var jävligt spänd ska jag erkänna. Sedan när han började då så blev jag lite "var det allt?" när han kört igenom de två nålarna. Men sedan slapp det ut ett helvete ur min mun när han bytte till smycket. Men det var allt!

Sedan träffade jag fina Hanna och vi (jag) åt på subway och sedan åkte vi hem till mig och kollade på TH live och åt nötter och torkad frukt, lecka, lecka lecka!

Det är en liten svullnad vid nedre hålet som ni ser. Men det har jag naturligt bara det att det är lite svullnare än vanligt. Bilden till höger är igår, när det var nytaget och den till vänster är alldeles nyss.

Kommentarer
Postat av: hannaooo

fett med snyggt! :D

2010-09-19 @ 17:50:37
Postat av: myyyyyyyzan <:

Så jäkla fint! :D <3

2010-09-19 @ 18:20:45
URL: http://musicisthedrug.blogg.se/
Postat av: UMA

Vet du, jag tror att jag förstår precis vad du menar.



Sjukligt fint Hanna. <3

2010-09-19 @ 18:38:28
URL: http://HTTP://UMAPUMA.BLOGG.SE
Postat av: videoGirl

Snyggt det blev med piercingen! :D

2010-09-19 @ 19:04:02
URL: http://thepainoflove.devote.se
Postat av: AMANDA

GRYYYYYYYYYYYYYYYYMT!!!!!!!!!!!!

2010-09-19 @ 21:22:17
URL: http://amandahedmans.blogg.se/
Postat av: E L L I N O R

sv:men puss hanna <3

dina bilder dåvavav!



asnajs med peircingen vännen! :*

2010-09-19 @ 21:41:30
URL: http://ellisnoris.blogg.se/
Postat av: BEA

Hanna, jag hatar dig!

2010-09-19 @ 22:03:40
URL: http://beaandcrew.blogg.se/
Postat av: Camilla

Galet snygg piercing! :D

2010-10-17 @ 21:55:54
URL: http://cahmilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: